ezine.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Великденски Яйца»Яйца, боядисани с червено вино

Яйца, боядисани с червено вино

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
361
1k
1k
219
2
Яйца, боядисани с червено вино
Снимка: Йозлям Кадирова
28/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне2 мин.
Готвене20 мин.
Общо22 мин.
Порции6
"Наздраве с тези яйца, боядисани с червено вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червеното вино се изсипва в тенджера, в която се добавя оцетът.

Яйцата се пускат внимателно във водата (за по-ефектни яйца, можете да поставите върху тях хоризонтални и вертикални тънки ластичета).

Оставят се бавно да кипнат и се варят на тих огън за 20 минути.

Внимателно се изваждат и се оставят да изстинат, а ако са с ластичета - премахнете ги, след като са изстинали.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: