Яйца с гъби

Рени
Рени
Новак
16/04/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 171
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените, измити и ситно нарязани гъби се пържат в горещото масло. Заливат се с разбитите яйца.

Посоляват се със сол и черен пипер, слага се магданоз и се пържи, докато се сгъстят яйцата и се получи хубав омлет. Сервират се веднага със салата.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар