Начин на приготвяне
Пригответе кремa, като разбъркайте в подходящ съд сухите съставки, сипете водата, разбъркайте отново и поставете на котлона, докато се сгъсти.
След като смъкнете съда от котлона, сложете шоколада и маслото и бъркайте, докато се разтопят.
Оставете да изстине като разбъркайте от време на време.
Маслото на стайна температура.
Разбийте всички продукти (маслото, яйцето, захарта, бакпулвера и царевичното нишесте), ванилията и добавете по малко брашното.
Получава се лепкаво тесто, което прехвърлете в шприц / пош.
Шприцовайте сладките и ги изпечете на 170 градуса фурна за около 10 минути.
Напълнете шприцованите сладки с крема.
С дадените дози аз направих 100 бр. сладки.
Бележка:
ч.ч. - 100 г.
в.ч. - 200 г.