Яхния от зрял фасул с тиква

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
156
10/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо40
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме фасула, заливаме със студена вода (да се покрие ) и варим 30 минути.

Наливаме част от олиото и слагаме част от наситнения лук. Прибавяме тиквата, обелена и нарязана на филийки.

Нашата бобена яхния варим до пълно омекване на фасула и тиквата.

Няколко минути преди да го свалим от огъня, прибавяме останалата част от лука, задушен в останалата мазнина заедно с червения пипер, сол на вкус и джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар