Пюре от аспержи

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
799
124
23/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо645
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и се обелват, слагат се в съд със студена подсолена и слабо подкиселена вода и се варят до омекване.

Главичките се отрязват и се остават настрана, а останалата част се претрива заедно със сварения картоф и се смесва с жълтъка на яйцето, маслото и подправките.

Пюрето може да се разреди с малко бульон от аспержите.

Гарнира се със сварените главички, магданоз и ½ лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар