Зелена салата с крутони и яйца

07/06/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо104
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват твърдо и се нарязват на четвъртинки. Салатата се нарязва на лентички, чушките и хлябът - на кубчета, лукът – на шайбички.

Беконът се нарязва и се разтопява.

Хлябът се запържва до зачервяване в тази мазнина. Царевицата се отцежда.

Майонезата, лимоновият сок, кетчупът, сос Табаско, оцетът, горчицата и лукът се смесват и се поръсват със сол и черен пипер.

Компонентите се разбъркват още веднъж, заливат се и салатата се поднася с готовите крутони.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар