Какаов сиропиран сладкиш

04/06/2019
"Никой не отказва покана за кафе, когато е придружена с парче Какаов сиропиран сладкиш "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 596
  • Преглеждания за месеца349
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко, заедно със содата, захарта, брашното, и какаото се разбиват до получаването на хомогенна смес.

Изсипва се в продълговата тавичка, намазана с олио и брашно. Пече се в предварително загрята фурна.

След като изстине, приготвеният какаов сладкиш се залива със захарен сироп, горещ, приготвен от захар – ½ ч.ч и вода – ½ ч.ч. сладкишът се оставя да поеме сиропа и доизстине.

След това се намазва с крем от едно пакетче краве масло, пудра захар и ванилия. Накрая се поръсва със смлени орехи и настърган шоколад по желание.

Лесен и вкусен сиропиран сладкиш - опитайте!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар