Домашни карначета във фурна

30/11/2018
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо395
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета. След като сме го приготвили, смиламе през ситна решетка.

Прекарваме и сланината през най-едрата решетка. Изчистваме скилидките чесън и като смиламе сланината, ги смиламе с нея.

В дълбок съд поставяме смляното месо, сланината с чесъна и подправките - черният пипер, кимионът, чубрицата.

Добавяме и солта и започваме да месим, като по време на месенето добавяме по малко вода.

Готовата кайма оставяме в хладилника едно денонощие.

Вземаме си най-тънките черва и пълним с фуния.

При пълненето не ги натъпкваме много, защото лесно се сцепват.

Нарязваме ги на еднакво големи парчета. Поставяме карначетата в тавичка и печем във фурната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар