Овчарска Салата с Бекон

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
690
2k
5k
363
4
30/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите, краставиците, лука и чушките измиваме много старателно.

Кашкавала и шунката нарязваме на кубчета.

Краставиците обелваме, а чушките почистваме от семките.

Нарязваме на едро и смесваме с нарязания на шайби лук, бекона, кашкавала, отцедените гъби и маслините.

Овкусяваме салатата със солта, зехтина и оцета.

Върху тях разпределяме нарязаните на плочки сирене.

Отгоре върху него поливаме с малко зехтин и поднасяме приготвената овчарска салата.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар