Бял сос за месо

03/12/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо680
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното в масло, като бъркате постоянно, за да не се промени цвета му, добавете бульона и варете 45 мин.

Настържете магданозения корен и лука, задушете ги масло, посолете и ги сипете заедно с виното във врящия бульон 15 мин преди края на варенето на соса. Универсален сос за месо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар