Свинско с картофи

АнабелАнабелНовак277
27/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г гърди
  • картофи - 500 г
  • олио - 4 с.л.
  • сол
  • царевично брашно - 3 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • джоджен - 1 с.л. сух
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на средно големи парчета и се слага в тенджера да се задуши. След като побелее месото, се прибавят обелените и нарязани на едро картофи.

Прибавят се сол на вкус, царевично брашно, сух джоджен, черен и червен пипер.

Налива се вода и след като ястието заври, температурата на котлона се намалява. Картофената яхния се готви около 50 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар