Кебап от риба с гъби

10/12/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо71
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и нарежете на кубчета рибата.

Оваляйте я в брашното, изпържете я в горещото олио, след което я извадете настрана.

Задушете в същата мазнина наситнения лук до златисто и добавете доматеното пюре, червения пипер, арпаджика и предварително задушените в масло гъби.

Налейте гореща вода и задушавайте сместа, докато остане на мазнина.

Сипете виното и бульона, след 5 минути прибавете рибата, чубрицата, счукания чесън и черния пипер и задушавайте още няколко минути.

Когато сервирате кебапа, поръсете порциите с наситнения магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар