е то голямо пържене пада,тая филийка после 2 дни трябва да се отцежда от олиото.....
28.07.2013 13:39
1
Боян
Още едно доказателстао, макежонците не ва Българи!
27.07.2013 21:04
1
Татяна
Жалко ,че рецептата е сякаш на чужд език, а филийката е страшно апетитна и предизвикателна.Затова и има толкова коментари.
27.07.2013 15:39
1
вира
Що за обяснение е това? Нищо не се разбира ,опитах да го систематизирам, и сега като че ли подозирам как се прави.Иначе на снимка са го докарали,но на обяснение- просто ужас!
26.07.2013 14:53
1
Прост та Дрънка
Те това е Маке-сандвич!!! Маке Доналдс, братия!!!
25.07.2013 18:30
1
Мама
Македонче го е писало!
25.07.2013 16:46
1
Ж.Атанасова
Привлече ме приятната снимка, но за рецептата нищо не можах да разбера!
Моля слезте от клона, понаучете се да мислите и да пишете, как да ви различи човек от четирикраките???
25.07.2013 15:01
теодора
много неграмотно написано
14.04.2013 19:03
Боби
Кое по кое залепва бе, хора?! И как да сложа пак филийката, когато тя е в тигана?!?!? Егати рецептата.
14.04.2013 19:01
дребнава
Може би ми харесало,но не разбрах кое след кое е За какво да ги слагам филийката и доматчетата и след това да сложа пак филийката .Не разбрах
14.04.2013 18:19
Georgi
По-неграмотно не можахте ли да го напишете?!?! Нямам думи!
Моля слезте от клона, понаучете се да мислите и да пишете, как да ви различи човек от четирикраките???