Брашното е възможно най-гнусният сгъстител за млечен крем. Нишесте - пшенично, царевично, картофено, всяко е по-добро. Също и желатин.
08.03.2020 15:57
3
4
Веселина Гатева
Просто обикновен крем ванилия.Нищо непознато
22.05.2016 16:33
7
4
jeni
Става ли да се направи с маргаринр ако нямаш кр.масло?
11.09.2014 12:15
7
8
Жана В.
Кремът стана хубав, но на мен ми беше прекалено сладък даже с 2/3 ч. чаша захар. Сложих и по-малко масло - 40 г., което пак се усеща в крема. Стана много бързо - под 30 мин. Благодаря за рецептата!
05.08.2014 20:12
4
4
Роси
Браво! Рецептата е чудесна.
14.01.2014 14:32
7
2
Вили
Изпълних точно рецептата и кремът стана прекрасен. Имам питане:дали е възможно да се замени захарта с подсладител? Така ще е добре и за диабетиците. Ако някой е пробвал моля да сподели.
20.09.2013 14:31
11
2
1
цечо
не ставааааа
29.12.2014 11:44
1
7
Ели
Отдавана не съм правила този крем и реших да се консултирам с вашите рецепти. Още в началото направих грешка и разбих яйцата без да отделя белтъците. Нямах други яйца, рискувах и ги сложих така. За моя изненада крема пак стана много хубав. Пиша Ви ако някой друг се обърка като мен да не изхвърля яйцата, крема пак става. Все пак внимавайте! Благодаря!
01.03.2013 20:11
24
2
Viktor
това е най-обикновен сладкарски крем става за еклери и торти и всичко,ако обичате карамеления вкус разтопете част от захарта и след това добавете останалите продукти много е хубав и така
24.02.2013 19:29
9
2
Ваня
перфектен крем за торта или за директна консумация, особенно като се прибавят и белтъците на сняг, а и малко какао.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията