Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Цвети
Цвети
Това е не е никаква торта. А е рецепта за крем пита
25.01.2015 16:12
1
Ник
Ник
Да сурова ще остане, кръв ще капе.Патка.
17.02.2014 18:47
3
1
Покажи всички подкоментари
mes4o
mes4o
Снимката на сладкиша няма нищо общо с истинския сладкиш.Аз го правя с кори за баница и става чудесен...
05.11.2013 16:11
4
Анжела
Анжела
Знам го под името Изрелски сладкиш. Юфката се запича с половин масло, друго всичко е така, страхотен е. Добър апетит.
04.10.2011 15:08
1
тин
тин
Юфката не е ли варим предварително ?
Няма е да остане сурова ?
17.07.2011 19:02