Тази рецепта коментираха

Анонимен
moni
moni
Добре де никой не казва на колко градуса?
12.12.2014 09:30
Mitko
Mitko
Аз не мога да направя тези палачинки!!!!!!!!
17.08.2013 16:49
1
и,еу
и,еу
какво мляко
13.02.2013 15:06
1
Ivan
Ivan
Млякото се слага към яйцата и брашното. Но ако нямате мляко, също ще станат хубави.
24.07.2011 15:09
1
Миглена
Миглена
Правила съм палачинки и с вода, когато нямам мляко и също стават хубави, дори не си личи, че не са с мляко.
09.07.2011 21:39
1
МИТКО
МИТКО
Тъй като аз не обичам прясно мляко, каквото и да е козе, овче, краве, не мога да го понасям - ще станат ли добре и с вода ?
24.06.2011 20:40
Милко
Милко
Г-н Б. Илиев, това е кулинарен сайт, не място, където посредством неуместна, псевдо метафора да ни облъчвате с расовата, социална и каквато и да било дискриминация, която явно ви обладава.
22.05.2011 18:00
1
Б. Илиев - над 15000000 бр палачинки нап
Б. Илиев - над 15000000 бр палачинки нап
Предложената рецепта е неграмотна. повече време няма да отделя за коментар към нея. Друго ми прави неприятно впечатление, като четох тук. Палачинките са преди всичко френски специалитет на високо ниво, изискана храна. В никакъв случай не бива да бъдат бъркани с катмите. На същия принцип - имам приятели Асен и Хасан, но никога ни им бъркам имената, а и не ги каня на гости заедно защото на първия баба му/някаква си там ангийско френска принцеса/му е правила само палачинки със сладко от вишни. Казваше ми още, че като се возели на влак, пътували само в първа класа. Никога в трета или в конски вагон. Извинете ме, отклоних се от темата.
22.05.2011 13:48
1