Тази рецепта коментираха

Анонимен
Росица Маринова
Росица Маринова
Много обичам критараки, търсих да купя в София, но никъде не намерих, за съжаление.
23.05.2018 00:01
Албена Асенова
Албена Асенова
Известно е още като арпа фиде.Има го в почти всички големи вериги магазини на щандовете с макаронени изделия.Много вкусно.
06.05.2016 15:43
4
1
илиана
илиана
МАНЕСТРА нашия краи ,също тукашния гювеч се прави с телешко месо,доматем сос критараки и подправки,дафинов лист ,бахар ,чер пипер ,канела пръча,сол.Може накрая да се настърже кашкавал и да се запече в фурната.добър апетит :)
27.04.2012 04:21
6
tanq
tanq
във лидал го има и изглежда точно като ечемик
17.02.2012 13:27
2
1
nevi
nevi
аз познавам тази паста под името арпа фиде, поне в моя край така и викаме. ние я приготвяме с пилешко и също се получава много вкусно.
01.02.2012 13:38
9
3
Роза
Роза
Има много рецепти с критараки.Получават се много вкусни нещица.Трябва да имате и малко вьображение,стават сьс всичко.
20.01.2012 13:26
2
2
lari4ka
lari4ka
Продава се наред с макарони и спагети по щандовете за паста. Изглежда като едър ориз.
11.10.2011 17:08
4
Д.К.
Д.К.
От къде може да се купи тая паста орзо ? Как изглежда ?8
11.10.2011 15:35
2
1
Покажи всички подкоментари
stella
stella
Съгласна съм с горните два коментара.
29.08.2011 12:22
G
G
Моля Ви, променете заглавието на рецептата.
04.11.2010 17:45
4
2
dida
dida
Казва се κριθαρακι, което ще рече в превод ечемик, а не криФараки. Също така в някои области в Гърция му казват манестра.
12.10.2010 21:04
3
2
Покажи всички подкоментари