Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата е точна
Не на водна баня, но захарта я карамелизирах на котлон.
13.06.2024 18:08
Анонимен
Анонимен
Фрайъра ми издуха всичката захар от купичките за карамелизирането. Не знам ори вад как е, но нещо не е както трябва
18.01.2024 18:17
1
1
Анонимен
Анонимен
На водна баня ли го печеш?
14.09.2023 14:31
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря, добавих 2 мин. за карамела,рецептата е супер точна.Ер Фраер Филипс.
09.06.2023 18:25
2
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Здравейте!.Рецептата която съм написала е много точна.Така както съм описала така я правя и става страхотен крем карамел.Има най различни модели ,затова може би не ви се е получило.Моят фрайър е Emerio.
27.02.2023 15:10
1
Анонимен
Анонимен
Вероятно зависи от фрайъра. Както знаем, има най-различни модели
06.01.2023 20:28
1
Анонимен
Анонимен
Въобще не се получиха нещата първо за карамелизирането добавих още минути а тези 40 мин.пак са малко сложих още 20мин.и моля ви за по точни рецепти.Не пробвайте!!!!!
04.01.2023 15:57
3
2
1
Анонимен
Анонимен
Няма как д ане се получат нещата.Просто са различни модели уредите и е необходимо или допълнителни минути или по малко.На грешен път сте ,че не се получават.Постоянно го правя и ми се получава.
30.06.2023 15:54