Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Държах 35-40 мин, но остана тесто в средата на тавата.
20.10.2024 18:11
1
Анонимен
Анонимен
Сладкишите се печат на най-долнатата степен на фурната и се проверява с клечка кога е готов. Някои фурни са по-слаби.
20.10.2024 19:10
Анонимен
Анонимен
Каква е големината на тавата,колко см.
10.10.2024 10:43
Анонимен
Анонимен
Използвах вашата рецепта отново, но този път замених ябълките с два банана и едно манго ( пред разваляне)! Получи се страхотно!
27.05.2024 20:52
Анонимен
Анонимен
Получи се превъзходен! Благодаря!
23.05.2024 15:15
Анонимен
Анонимен
За колко голяма тава е тази смес?
18.09.2023 13:03
Анонимен
Анонимен
Сладкиша става разкошен всеки път! Не съм съгласна с предишният коментар! Сладък е точно толкова колкото трябва! Вероятно е използвана голяма чаша! Аз ползвам нормална чаша за чай! Слагам и лъжичка(кафяна) канела!
02.09.2023 17:06
5
2
Анонимен
Анонимен
Хубаво,ама с тази чаша и половина захар,не се яде от сладост
18.02.2023 20:49
3
2