Тази рецепта коментираха

Анонимен
ДЕСС
ДЕСС
Егати простотията
29.12.2015 17:04
3
6
Роглева
Роглева
според мен тези белтъци са излишни и защо да се цеди млякото-няма ли да останат сухи бишкотите
25.11.2013 21:35
6
мери
мери
Аз пък залепвам бишкотите по две с някакъв конфитюр какъвто имам в момента.В киселото мляко слагам малко захар, заливам , след това в хладилника.Става чудесно.
12.11.2013 12:14
10
2
Доби
Доби
откога не си цедила кисело мляко
09.11.2013 19:11
3
сюсю
сюсю
наистина толкова ли е трудно да слагате отговарящи на рецептата снимки
09.11.2013 18:35
3
Радост
Радост
Всъщност правя нещо подобно, което научих от свекърва ми. Не слагам никакви яйца и не прецеждам млякото. Нареждам бишкотите, отгоре заливам с кисело мляко, в което има захар и нарязан лимон - без кората, защото като престои, започва да горчи. Още веднъж така и се оставя в хладилник бишкотите да попият от киселото мляко. Отгоре се настъргва шоколад. Много е свежо.
02.11.2013 22:10
7
1
дани
дани
Като видя сурови яйца в рецептата и я подминавам, колкото и прекрасно да изглежда
29.10.2013 13:49
11
Светла
Светла
Бишкотите са много сухи, не се ли сиропират, както в Тирамису
08.10.2013 20:49
sdsad
sdsad
защо картинката не отговаря на рецептата??? доста подвеждащо!
28.05.2013 15:42
1
1