Овчарски гювеч

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147683
08/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 943
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ситно лука и пиперките и сложете да се запържат в сгорещена мазнина, докато омекнат. Добавете нарязаните домати и запържете така още няколко минути. Посолете и снемете от котлона.

Объркайте сместа с натрошеното сирене и една част от магданоза. Прехвърлете сместа в тава.

Направете сос от запържено в масло брашно, разредено с млякото яйцата.

Разбъркайте готовия сос и залейте в сместа в тавата.

Сложете гювеча по овчарски за се изпечете в силно загряна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар