Печени праскови с бадемови ядки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
09/08/2017
"Десерт, който е в състояние да съблазни всеки "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо414
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете добре узрели, но твърди праскови.

Измийте обелете и ги нарежете на половинки. Потопете ги в разбитите жълтъци, след това в захарта.

Наредете ги в намаслена тава и печете в умерено загрята фурна, докато се глазират.

Поръсете със счуканите бадеми и печете още няколко минутки. Поднесете ги топли.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар