Печени праскови с бадемови ядки

09/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713516
"Десерт, който е в състояние да съблазни всеки "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете добре узрели, но твърди праскови.

Измийте обелете и ги нарежете на половинки. Потопете ги в разбитите жълтъци, след това в захарта.

Наредете ги в намаслена тава и печете в умерено загрята фурна, докато се глазират.

Поръсете със счуканите бадеми и печете още няколко минутки. Поднесете ги топли.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар