Начин на приготвяне
Предварително загрейте скара с капак на 120 градуса. Покрийте дъното на плитка тава с алуминиево фолио. Оставете настрана.
Смесете трохите от хляба, каймата, яйцето, соса Уорчестър, прясното мляко, пармезана, солта, чесъна, черния пипер, лука, ригана и босилека.
Оформете малки кюфтенца и ги наредете в покритата с фолио тава, като не бива да се допират едно до друго.
Печете ги върху скарата на непряк огън за 45 минути до час.
Докато се пекат, смесете в тенджера соса за скара, конфитюра от малини и лютия червен пипер.
Оставете сместа да заври, като бъркате непрекъснато, докато съставките се смесят добре.
Оваляйте готовите кюфтенца в соса и ги поднесете топли.