Патладжанов дип

14/05/2012
Валена
отВаленаНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо65 мин.
  • Преглеждания общо3 303
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната и сложете измития патладжан да се изпече до пълно омекване, за около 30-40 минути.

Запарете готовия патладжан в лик за 10 минути, след което го обелете

Скълцайте го дребно и го сипете в блендер заедно с галетата, чесъна, магданоза, подправките, лимоновия сок и сметаната.

Пасирайте добре и го прехвърлете в бурканче или друг подходящ съд.

Сложете го в хладилника за няколко часа, преди да го поднесете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар