Патладжанов дип

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
672
10
1k
14/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 474
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този патладжанов дип загрейте фурната и сложете измития патладжан да се изпече до пълно омекване, за около 30-40 минути.

Запарете готовия патладжан в лик за 10 минути, след което го обелете

Скълцайте го дребно и го сипете в блендер заедно с галетата, чесъна, магданоза, подправките, лимоновия сок и сметаната.

Пасирайте добре дипа и го прехвърлете в бурканче или друг подходящ съд.

Сложете зеленчуковия дип в хладилника за няколко часа, преди да го поднесете. Става вкусна разядка от патладжани.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар