Канелени сълзици

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
16/01/2017
"Обичаните от всички сълзици, но в един по-романтичен и неустоим канелен вариант "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо788
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе тестото и го разрязваме на две части.

Сипваме от сместа на захарта и канелата.

Притискаме внимателно и навиваме от двете страни на тестото на рулце.

Обръщаме надолу и разрязваме на парченца, дебели около 0.5 см.

Подреждаме в тавичка, постлана с хартия за печене и печем на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар