Канелени сълзици

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
16/01/2017
"Обичаните от всички сълзици, но в един по-романтичен и неустоим канелен вариант "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо875
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе тестото и го разрязваме на две части.

Сипваме от сместа на захарта и канелата.

Притискаме внимателно и навиваме от двете страни на тестото на рулце.

Обръщаме надолу и разрязваме на парченца, дебели около 0.5 см.

Подреждаме в тавичка, постлана с хартия за печене и печем на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар