Свински котлети с горчица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
03/01/2017
"Остър нож и мерак - това са основните съставки за сочен и вкусен котлет "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 713
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме всеки котлет внимателно с остър нож, така че да получим джобчета за пълнене.

В купа разбъркваме натрошения хляб с 5 с.л. гореща вода, горчицата, черен пипер, сол и магданоза.

С получената смес пълним джобчетата, притискаме ги и ги защипваме с клечки за зъби.

Поръсваме котлетите с черен пипер и сол, намазваме ги с олиото, редим ги в тава и ги заливаме с виното.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар