Котлет на скара

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
15/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Добре маринован котлет търси загрята скара за горещи изживявания"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 котлета
  • сол
  • соев сос - 50 мл
  • черен пипер - 1 ч.л
  • лимони - сокът от 1 лимон
  • вода - 50 мл
  • вино - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се натърква със сол и черен пипер. Соевият сос, виното, водата + още малко черен пипер се разбъркват заедно и с тях се поливат хубаво пържолите.

Покриват се и се оставят поне за 1 нощ или денонощие да престоя. След това се изпичат от двете страни върху загряна скара.

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ES
ES
А лимона, за какво е
04.05.2015 20:40
1
Дебеланко
Дебеланко
Солта се поръсва, едва след като стответната страна на котлета, е вече запечена. Така скарата(котлета) става по-сочна.
19.06.2013 13:02