Свинска пача

20/11/2011
"Специален поздрав за всички почитатели на хардкор бг кухнята "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо100 524
  • Преглеждания за месеца994
  • Преглеждания за седмицата435
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.

Рейтинг

5 10
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аййй
Аййй
21.02.2014 13:37
В рецептата липсва оцет за овкусяване на бульона !!!
7
0
Васил Кабзималски
Васил Кабзималски
05.11.2013 13:06
Браво! Разкошно! Накапах се!След 17 часа/т.е. като ми свърши работното време/, хуквам към магазина ва съответните продукти. Утре вечерта ще хапнем разкошна студена пача и чаша дви мерло със стайна температура.Завиждайте ми!
21
4