Свинска пача

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
20/11/2011
"Специален поздрав за всички почитатели на хардкор бг кухнята "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо109 927
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 10
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аййй
Аййй
21.02.2014 13:37
В рецептата липсва оцет за овкусяване на бульона !!!
7
0
Васил Кабзималски
Васил Кабзималски
05.11.2013 13:06
Браво! Разкошно! Накапах се!След 17 часа/т.е. като ми свърши работното време/, хуквам към магазина ва съответните продукти. Утре вечерта ще хапнем разкошна студена пача и чаша дви мерло със стайна температура.Завиждайте ми!
22
4