Диня с мастика

26/06/2016
"Еееех, класика! И наздраве!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 149
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовяваме динята на две.

С помощта на спринцовка пълним всяка половина с по 200 мл мастика.

Прибираме в хладилника и изстудяваме.

Сервираме нарязана на парчета.

Ако динята е по-малка, може да я напълним без да я разполовяваме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар