Индийска млечна халва

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
17/06/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 022
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд запържваме в сгорещеното масло гриса, захарта, счуканите бадеми, индийското орехче и кардамона.

Постепенно прибавяме горещото мляко и готвим, докато сместа започне леко да се сгъстява, като бъркаме внимателно непрекъснато.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар