Патица с вишни

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Патица с вишни2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • патица - 600 г
  • масло - 2 с.л.
  • лук - 4 глави
  • вишни - 2 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патицата на парчета, посоляваме и посипваме с черен пипер.

Запържваме месото и прибавяме лука.

След като продуктите се запържат, заливаме с вода и задушаваме под капак.

В края на готвенето прибавяме вишните, почистени от костилките.

Сервираме с варени картофи.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: