Начин на приготвяне
Отрязваме по дължина капачета на тиквичките и ги нарязваме на малки парчета. Издълбаваме и бланшираме тиквичките за 4-5 минути в подсолена вода. Отцеждаме и поръсваме отвътре с черен пипер и сол.
Нарязваме лука на пръстенчета и го задушаваме в маслото.
След като изстине, го разбъркваме с нарязаната на ситно риба, гриса, черния пипер, разбитите яйца, копъра и нарязаните на ситно домати. С тази смес пълним тиквичките.
Сипваме нарязаните капачета, останалите домати и зеленчуковия бульон в тавичка и отгоре нареждаме тиквичките.
Покриваме с фолио или капак и печем 30 минути в гореща фурна на 200 градуса.
Поднасяме със салата по избор.