Панирани моцарелки

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
570
10
1k
13/10/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене2 мин.
Общо17 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 576
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете моцарелата на шайби с дебелина 1 см., посолете ги леко и оставете сиренето добре да се отцеди. Разбийте яйцата.

Колелцата моцарела оваляйте първо в брашно, след това в яйце и след това в галета. Сиренцата се пържат в горещо олио по около 1 минута от всяка страна. С

Сервира се горещо с гарнитура от зелена салата.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Жаклин Тонгурян
Бързо,лесно,вкусно!Да ви е сладко!
0
0