Бразилска салата с омари и авокадо

Марина НордМарина НордНовак1219
13/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото се разрязва, обелва се, костилката се отстранява. Авокадото се реже на тънки резени. Добавя се лукът, горчицата, магданозът и виното, всичко се разбърква и се оставя в хладилника за 1 час.

Омарът се сварява в солена вода за десет минути, от опашката и клещите се изважда месото. Салатата се накъсва на едро. Доматеното пюре се смесва с половината майонеза.

Салатата се разпределя в четири чинии, отгоре се слага авокадо и доматено пюре. Останалата майонеза се смесва с парчетата омар и се слага в центъра на чиниите. Поръсва се с червен пипер и се сервира.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар