Червена салата

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
17/09/2010
"Според специалистите салатите биват основно два вида - за бира и за ракия, тази от кой е според вас?"
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 423
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте шунката на малки парченца. Цвеклото се измива добре и се слага във фурната да се пече. Обелва се и се нарязва на парчета.

Лукът се накълцва и се запържва заедно с хряна в малко мазнина. Шунката, цвеклото и лука се смесват, овкусяват се с подправки и оцет.

Салатата се сервира с украса от кисели краставички и накъсана пушена риба.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар