Червена салата

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
Червена салата
17/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Сготви15 мин.
Общо40 мин.
Порции2-4
"Според специалистите салатите биват основно два вида - за бира и за ракия, тази от кой е според вас?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Накълцайте шунката на малки парченца. Цвеклото се измива добре и се слага във фурната да се пече. Обелва се и се нарязва на парчета.

Лукът се накълцва и се запържва заедно с хряна в малко мазнина. Шунката, цвеклото и лука се смесват, овкусяват се с подправки и оцет.

Салатата се сервира с украса от кисели краставички и накъсана пушена риба.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: