Яйчена салата с пържено пилешко месо

MarianaMarianaДжедай7720
08/04/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо697
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете твърдо сварените яйца на шайби и ги подредете в подходяща чиния за сервиране.

Натъркайте пилешките гърди със сол и червен пипер, след което запържвате за 10 минути в тиган. Когато изстине, го нарежете на хапки.

Добавете при яйцата консервирания грах, натрошените орехи и нарязаните пилешки гърди.

Овкусете с дресинг приготвен от киселото мляко, майонезата, горчицата, сол и пипер на вкус и оставете да престои 30 минути в хладилник преди сервиране.

Поднасянето на салатата зависи от вашето въображение.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар