Начин на приготвяне
Сварете пилешкото месо и го накъсайте. В подходящ съд смесете всички подправки, вкл. зехтина, добавете месото и разбъркайте добре. Нарежете лука на кръгчета и го запържете до омекване.
Намазнете дъното на тава, покрийте отгоре с хартия за печене. В средата на всяка питка тортия поставете по малко настърган кашкавал, отгоре сложете няколко лъжици пилешко месо, лук на вкус. Завийте като бурито, като оставите свободните краища отдолу. Повторете с всички питки. Отгоре намажете със зехтин.
Така приготвените питки се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 минути, докато покафенеят, след което се обръщат и се пекат още 10 минути. Може да ги поднесете с пикантен доматен сос или сметана.