Фалшив заек

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
17/12/2014
Приготвяне45 мин.
Готвене90 мин.
Общо135 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 343
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Настържете лука една част от лука и го омесете с каймата и подправките, изчистения и измит ориз, както и белтъците на яйцата. Оформете с влажни ръце по-големи топки и ги оваляйте в брашно.

Запържете останалия скълцан лук в тенджера, поръсете с брашно, разбъркайте да се запържи и добавете червен пипер. Разредете запръжката с вода и когато тя кипне, добавете кюфтетата.

Оставете да се вари на бавен огън до готовност и добавете разредено доматено пюре, което може да замените с 2-3 нарязани ситно домата.

След като яхнията е готова, разредете с разбитите кисело мляко и яйца.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.07.2018 16:10
Моля, пишете верните имена на рецептите и ги поставяйте в правилните категории, за да не заблуждавате хората - това са си кюфтета със сос.
0
0