Банани в бекон

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
28/08/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо440
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бананите се обелват и се режат на парчета с дължина 5 сантиметра.

Беконът се реже на тънки правоъгълници. Всяко парченце банан се обвива стегнато в бекон и се фиксира с клечки за зъби.

Запичат се на грил или се пържат до златиста коричка и се сервират горещи.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар