Дробчета с мед и соев сос

СимонаСимонаНовак
15/02/2009
"Изтънчено предложение, на което бирата ви няма да откаже "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 293
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари6 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се запържват за 2–3 минути в сгорещеното олио, може предварително да оваляте в брашно. Отделят се в чиния.

В същия тиган се запържва бекона ( може и без него, но придава аромат на ястието) добавят се нарязаните на филийки гъби. Запържваме 2-3 мин и добавяме меда и соевия сос. Изливаме сметаната и бъркаме около минута-две.

Добавяме дробчетата, оставяме леко да кипне соса и изключваме.

Овкусяваме на сол и пипер.

Оставяме поне 10-15 мин. да си поемат ароматите. Може да поръсите с магданоз.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ради
Ради
10.01.2014 20:07
Съдържа продуктите , които обожавам имах впредвид.Просто допуснах грешка при писането и всеки може да се досети , че е така.
1
0
Ради
Ради
10.01.2014 20:04
Съгласна съм с Боби - освен , че не пилешки дроб , в него няма нито гъби, нито бекон , а да не говорим за сметана. Но пилешкия дроб приготвен по рецептата може и да е много вкусен.Бързо се приготвя и съсържа продуктите , които аз обожавам.
0
0
Боби
Боби
14.01.2013 10:08
Само дето това на снимката не е пилешки дроб.
0
0