Салата от ябълки, ягоди и орехи

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
55
69
09/05/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо290
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката се реже и се подрежда по външния край на чинията за сервиране. Поръсва се с лимоновия сок.

След като се измие зелената салата, се реже на едро и се слага в средата на чинията. Поръсва се с пармезан, ягоди или малини и орехи, останалия зехтин и лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар