Пай с ябълки и ананас

09/12/2007
Милка
отМилкаНовак
"Никой не отказва покана за пай, дори и да е на диета "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции6-8 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 347
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 220 градуса. В голяма купа, смесете ябълките нарязани на филийки и всички останали продукти, без маргарина. Разбъркайте добре.

Разстелете половината тесто на дъното на намазнената форма за пай. Отгоре изсипете сместа. Покрийте с останалото тесто. Надупчете пая с вилица.

Печете 15 минути, след което намалете температурата на 180 градуса. Печете още 25 - 30 минути, до златисто.

Десертът се сервира топъл, с топка сладолед [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Катя Благоева
Много добре изглежда!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв