Начин на приготвяне
Хубаво измийте и попийте излишната вода от свинското контрафиле. С остър нож направете прорези на разстояние 1 см един от друг.
В направените разрези сложете резенчета топено сирене, лук и бекон. В съда на пасатора смесете чесъна, избраните пресни билки, зехтина, горчицата, бирата, меда, соевия сос, солта, черния пипер и пушения червен пипер. Разбъркайте и полейте месото.
Увийте маринованото свинско със стреч фолио и приберете в хладилника за 24 часа. След това поставете месото в тава за печене. Добавете гъбите и печете за 50 мин.
След като времето отмине, махнете фолиото и върнете печеното свинско за още 10 мин. във фурната.
Свинското контрафиле с бекон на фурна сервирайте с билки, гъбки и вкусния сос, отделен при готвенето.