Начин на приготвяне
Всички нудълс се сваряват в подсолена вряща вода за точно 4 минути. След това се измиват със студена вода и се прецеждат. Зеленчуците се режат на ситно.
Пилешкото месо се реже на пилешки хапки и се овкусява със сол, соев сос, чесън на прах и черен пипер, сложете повечко соев сос и оставете месото да се овкуси поне 2 часа, колкото по-дълго време, толкова по-добре.
В уок сипете сусамовото олио и след като се сгорещи, сложете пилешкото месо, като изсипете и соевия сос, в който е киснато месото и 1 ч.л. сусам. След като месото се сготви, добавете зеления лук, чесъна, останалите зеленчуци и гъбите.
Добавете 2-3 с.л. соев сос и задушете за 2 минути. След това изсипете соса за уок и разбъркайте.
Добавете и 1 ч.л. захар и изключете соса, след като се е посгъстил. Смесете нудълите със соса, който приготвихте и разбъркайте. Сервирайте ястието Нудълс с пилешко и зеленчуци, докато е горещо, с люто чили отгоре.
Перфектните спагети с пилешко - да ви е сладко!