Сушени плодове в бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
18/10/2011
"ГотвачБГ препоръчва Поднесете тези хапки с изискано бяло вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 493
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете беконът на ивици с ширина 2 - 3 см. и дължина около 6 - 7 см. Вземете една ивичка и увийте около сушения плод. След това забодете с малка дървена клечка.

Направете нужното количество ролца, сложете в леко намазана с масло тава и поставете в загрята фурна за около 5 - 10 мин. , докато беконът се запече.

Можете да използвате сини сливи, фурми или други сушени плодове.

Предпазен капак при пържене - 25 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар