Сушени плодове в бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
18/10/2011
"ГотвачБГ препоръчва Поднесете тези хапки с изискано бяло вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 444
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете беконът на ивици с ширина 2 - 3 см. и дължина около 6 - 7 см. Вземете една ивичка и увийте около сушения плод. След това забодете с малка дървена клечка.

Направете нужното количество ролца, сложете в леко намазана с масло тава и поставете в загрята фурна за около 5 - 10 мин. , докато беконът се запече.

Можете да използвате сини сливи, фурми или други сушени плодове.

Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Масивна дървена дъска с улей - за рязане и сервиране
8.29 лв.
Виж ››

Страхотна дървена дъска с удобна елипсовидна форма - подходяща не само да режете на нея, но и да поднасяте красиво нарязаните мезета.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар