Начин на приготвяне
Каймата се прехвърля в купа, поръсва се с прясно смлян пипер и сол, добавя се щипка ронена чубрица и яйцето.
Разбърква се хубаво с вилица, за да се смесят съставките. Може да си подготвите каймата от вечерта и да я оставите в хладилник за през нощта, за да е готова за закуската.
Подправената кайма се разпределя равномерно върху филийките хляб отново с вилица.
Намазаните филийки се слагат в принцесник или в тавичка в горната част на фурната с включен горен реотан или грил функция. Запичат се за 5-6 минути почти до готовност.
Изваждат се традиционните принцеси, поръсват се с настъргания кашкавал и отгоре се слагат кръгчета от тънко нарязаните червена и зелена чушка.
Вкусните принцеси с кайма и кашкавал се връщат във фурната или принцесника за още няколко минутки, до разтопяването и получаването на апетитен загар на кашкавала.
Бон Апети!