Начин на приготвяне
Нарежете хлебчетата чабата на кубчета и ги сложете в тава. Оваляйте ги в зехтин и сол и ги сложете да се пекат на 200 градуса. След 10 минутки крутоните са готови.
Пилешките филенца се посоляват, наръсват със зехтин и се пекат на скара за около 5 минутки от двете страни. Готовите филенца нарежете на ивици.
За дресинга първо почистете чесъна и го пасирайте. Смесете го с оцета и разредете с малко вода.
Чери доматите измийте добре, подсушете и и нарежете на четири.
Сварете яйцата добре. Трябва да са твърдо сварени. След това ги обелете и нарежете на резенчета.
В салатена чиния или плато накъсайте почистената салата Айсберг. Сложете пилешко филе, добавете крутоните, нарязаните чери домати и нарязаните яйца. Разбъркайте салатата Цезар.
Полейте с дресинга и украсете с магданоз готовата салата Цезар с пилешки филенца.
Вижте също как се прави перфектния сос за Цезар салата.