Макарони на фурна с канела

17/11/2019
"Най-доброто решение, което може да вземете - да добавите канела към макароните на фурна, нека ароматът се усеща из цялата къща "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо204
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме макароните в подсолена вода.

Отцеждаме след това и ги изсипваме в тавичка.

В дълбока купа разбиваме яйцата, като добавяме натрошеното сирене, захарта, млякото и канелата.

Към макароните добавяме получената смес и поставяме в печката, като оставяме да се изпичат на 180 градуса, около 30 минути.

Поднасяме готовите макарони на фурна, докато са още топли.

Макарони на фурна с канела - ухание от детството!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар