Гарнитура от пресни картофи

Неделина ДимитроваНеделина Димитрова
Ентусиаст
77
289
174
11
1
07/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо296
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме малки пресни картофи. Измиваме ги и ги подсушаваме, нарязват се на половинки и се поставят в тава. След което овкусяваме със сол на вкус.

Към картофите прибавяме нарязаните скилидки чесън и разбъркваме като поръсваме с малко олио. Сипваме вода, колкото да покрие дъното и печем във фурната.

След като картофите се изпекат поръсваме с нарязаните на ситно копър и магданоз. Печем картофите в предварително загрята фурна на 180°С за 20-25 минути.

Релефна кръгла тава  28х8 см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Релефна кръгла тава 28х8 см.
12.79 лв.
Виж ››

Кръгла релефна тава, заради която ще ви се прииска да се потопите в света на сладкарството - и като дегустатор, и като майстор сладкар. Изработена от неръждаема стомана, кръглата тава е достатъчно голяма, за да побере продукти за сладкиш, с който да почерпите и съседите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар